Sunday, October 28, 2012

Kesan & kebaikan pengambilan ESP

Salam Aidiladha kepada semua umat Islam. Cuti ni Ira balik kampung, tak bawak pulak broadband, so hati ni memang tak senang sebab tak update blog. Memandangkan bulan ni masih lagi offer ESP, so kita banyak-banyakkanlah cerita mengenai kehebatan ESP ni.

In fact, ESP adalah salah satu vitamin yang ira mmg consume dari pantang sampailah sekarang, Hadif dah 2 tahun 3 bulan. Memang Ira jatuh cinta dengan ESP. Sebab buat kulit ira makin cantik dan sihat. Bab susu pun, memang terbukti ESP merupakan salah satu milk booster dan susu jadi creamy. Nyum nyum...

ESP ni juga memang best seller dari dulu sampailah sekarang. Sebab tu ada ibu2 yang sanggup beli set promo. Memang murah giler.. hehehe. Ok, jom kita baca TESTIMONIAL ESP yang ira petik dari rakan seperjuangan Wina.


ESP oooooh ESP!!!
  • nak CANTIK..
  • nak KURUS...
  • nak TEGANG..
  • nak ANJAL..
  • nak GEBU..
  • nak SUSU BANYAK..
  • nak SIHAT...
  • JOM amalkan ESP..

Kenapa ESP ada dalam KEbANYAKAN SET???Kerana PROTEIN adalah ASAS dan MAKANAN kepada sel.. Protein penting untuk PEMBENTUKAN dan PEMBAHARUAN SEL.. jadi bila sel SIHAT dan cukup ENERGY, PENYERAPAN nutrien adalah lebih OPTIMUM....

  • nak KURUS- ESP mengawal selera makan..
  • nak PUASA- ESP memberi rasa kenyang lebih lama..membekalkan tenaga sepanjang hari
  • nak TAMBAH SUSU IBU-ESP membantu mempercepatkan penghasilan susu
  • nak CANTIK- ESP menggebu, melicin dan menganjalkan kulit
  • nak SIHAT- ESP menyihatkan tubuh keseluruhannya..
  • nak PREGNAN- ESP menguatkan rahim, untuk pembentukan otot baby
NAK TENGOK TESTIMONI PENGGUNA SETIA ESP
Antara pengguna ESP. Boleh nampak perubahan yg ketara sebelum dan selepas mengamalkan ESP!

TESTIMONI 1


TESTIMONI 2



TESTIMONI 3
TESTIMONI 4



Selain produk ini ada lagi produk-produk menarik yang patut anda cuba seperti set Penyusuan, Set Kehamilan, Pakej untuk kaum adam, kaum hawa, kanak-kanak, warga tua dan yang lebih menarik saya menawarkan konsultasi percuma serta penghantaran yang tidak membebankan anda.


JOM BERUBAH! SIHAT BERSAMA SHAKLEE


Haaa...nampak tak? betapa berserinya kulit mereka? Itu baru dalaman, belum lagi yang dalam yang kita tak nampak kan? Kalau berminat dan perlukan panduan pemakanan dan konsultasi, boleh hubungi Ira ok :)


Whatsapp/SMS/Call: 019-3368028
Shaklee ID: 854341 
Like my Fan Page: Mom's Milky Way 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2013 Reserved to momsmilkyway
Design by CK Creative Design

Related Posts with Thumbnails